maandag, juni 30, 2008

Parade 2008 /westbroekpark





De Parade is voortgekomen uit de Boulevard of Broken Dreams, een internationaal reizend theaterfestival dat heeft bestaan van 1984 tot en met 1987.

De Parade is een tijdelijk rondreizend spektakel. Een waar circus aan theater met intieme voorstellingen in tenten. Uniek in zijn soort als reizend theaterfestival. Opgezet als een binnenstebuiten gekeerd circus: het publiek in het midden en de artiesten er omheen.

Een onweerstaanbaar levend panorama vol theater, dans, muziek, kunst, vertier, magie, rariteiten, attracties en spektakels. Laat u naar eigen smaak onderdompelen in cultuur, theater, kunst en muziek.

De Parade verrast dit jaar de bezoeker met unieke en speciale gelegenheidsgezelschappen. Zo vormen kleinkunstenaar Remko Vrijdag (Vliegende Panters) en violist/componist Micha Molthoff een tweemans vreemdelingenlegioen en Marjan Luif (Koefnoen) en Marcel Musters (Hertenkamp) staan samen op de planken als An en Ergün.

De Feestcommissie wordt gevormd door o.a. Rixt Leddy en Jeroen van Venrooij in de regie van Saskia Temmink en Thomas de Bres. TEATRO en de Achterbankgeneratie (Gijs Naber, Servé Hermans, Tibor Lukács e.a.) bundelen hun krachten in Depressie waarmee Marcus Azzini als regisseur van TEATRO op de Parade groots afscheid neemt.

De toegangsprijzen van de voorstellingen en attracties variëren van 1,- tot 8,50

wnnr
15:00-01:00, vandaag
waarKapelweg 35C, 2587BK Den Haag
[toon kaart]
prijs€54,00 - tienritterterein kaart
€6,00 - vanaf12 jaar
€3,00 - CJP
boekHotels rondom Westbroekpark
wwwBezoek website De Parade 2008
meertips in Den Haag

1 opmerking:

Phred_d zei

Wij hebben dit jaar een keer overgeslagen. Jammer van het slechte weer.